100. YIL MÜZİK PROJESİ ÇALIŞMALARI OKULUMUZDA DEVAM EDİYOR

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında öğrencilerden büyük çaplı bir orkestra oluşturarak ülkemizde sanat ve kültürün yaygınlaşması konusunda farkındalık yaratmak, kültür ve sanat faaliyetlerini ülkemizin dört bir köşesine yaymak ve sanat yoluyla öğrencilerimizin eğitim ve gündelik yaşamlarına olumlu yönde katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen "100. Yıl Müzik Projesi"nde yer alan okulumuz Müzik Öğretmeni Burak AYGÜN ve öğrencileri, proje kapsamında çalışmalarına devam ediyorlar.

Bakanlığımız tarafından yürütülen üst bir projenin parçası olarak hayata geçirilen ve okulumuzda da yürütülen, pilot ve koordinatör ili Ankara olan projede; Piyano, Gitar, Bağlama, Keman, Perküsyon, Yan flüt ve Ukulele gibi enstrümanların kullanımının da yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Okulumuz Müzik Öğretmeni Burak AYGÜN`ün de "Bağlama" alanında katkı sağlayacağı proje kapsamında; öğretmenimiz yanında 10 öğrencimiz online platform üzerinden gerçekleştirilen çalışmalarını sürdürüyorlar.

Öğretmenimiz Burak AYGÜN ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

15.05.2021 492