11. SINIF ÖĞRENCİLERİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ - TOBB ETÜ - ODTÜ GEZİSİ

Okulumuz rehberlik faaliyetleri kapsamında üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla 11. Sınıf öğrencileri ve rehber öğretmenlerimiz eşliğinde Ankara’ daki üniversite gezileri devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi`ni ziyaret eden öğrencilerimize Teknoloji Fakültesi Bölümleri ve MTOK kontejanları hakkında bilgilendirmeyi Otomotiv Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Dr. Emre Yıldırım yaptı. İkinci ziyaret TOBB ETÜ`ye gerçekleştirildi. Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Emre Berkman`ın eşlik ettiği ziyarette öğrencilerimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin üniversiteye sağladığı avantajlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Gezinin son bölümünde ODTÜ`yü ziyaret eden öğrencilerimize burada Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emine Orhan eşlik etti. Mühendislik bölümlerinin genel tanıtımının yapıldığı gezide öğrencilerimiz; akademik ortamları, laboratuvar ve araştırma merkezlerini gözlemleme imkanı buldular.

21.03.2024 58