14 MART DÜNYA Pİ GÜNÜ SANAL SERGİMİZE DAVETLİSİNİZ

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinde kutlanmaktadır.

14.03.2021 379

Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerinden Abdullah Altınsoy, Tamer Sevgin, Muhammet Enes Sarı, Beril Keçe Fatih Erdem Canpolat,10. sınıf öğrencilerinden Feyza Yaren Kaplancı, Umut Kaplan, Azra Paçaçıoğlu, Muhliscan Özcan, Hesna Yasav, Ayşe Yurtseven, 11. sınıf öğrencilerinden Ahmet Sezer Kanbur ve matematik öğretmenimiz Cenk GEMİCİ tarafından hazırlanan Pi gününe özel tasarımlar, matematik öğretmenimiz Zehra KILIÇ tarafından  aşağıda verilen linkte sanal sergi olarak sizlerle paylaşılmıştır.

14 MART DÜNYA Pİ GÜNÜ SANAL SERGİSİ