19 MAYIS`MARŞLARI BEDENİNDE HİSSET

19 MAYIS`MARŞLARI BEDENİNDE HİSSET "İZMİR`İN DAĞLARINDA MARŞI"

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinden biri olan, 19 Mayıs`ta Marşları Bedeninde Hisset isimli proje kapsamında öğrencilerimiz bir etkinlik gerçekleştirdiler.

19.05.2021 581

Okulumuz Müzik Öğretmeni Burak Aygün`ün kuruculuğunu üstlendiği ve pandemi sürecinde evde hareketsiz kalan gençlerin hem sosyalleşmesini hem de hareket etmesini sağlamayı amaçlayan; ayrıca bu süreçte uzaktan uzağa kutlamak zorunda kaldığımız milli bayramlarımızın da hak ettiği coşkuyu elde edebilmesi amacıyla yürütülen "19 Mayıs'ta Marşları Bedeninde Hisset" adlı eTwinning projesi kapsamında "İzmir`in Dağlarında"  marşı ile birlikte, öğrencilerimizin marşa beden perküsyonu ile eşlik ettiği bir video hazırlandı.