AB MESLEKİ MÜKEMMELİYET ÖDÜLLERİNDE OKULUMUZA OY VERİN!

2022 yılı Mesleki Beceriler Haftası kapsamında çeşitli kişi, kurum ve projeler Mesleki Eğitimde Mükemmelliyet Ödüllerine layık görülecektir. Okulumuz da Avrupa'da Mesleki Eğitimde Yenilikçilik ödülüne aday gösterilen iki kurumdan biri olmuştur. Siz değerli paydaşlarımızın okulumuza oy vererek destek olmasını bekliyoruz. Aşağıdaki linke tıklayarak veya karekodu okutarak diğer kategorileri görebilir ve oy kullanabilirsiniz.

For the Vocational Skills Week 2022; people, projects and institutions will be awarded with VET Excellence Awards. Our school is the one of the two institutions which are nominated in the part of VET Innovators in Europe. As our valued stakeholders, we expect your contribution by voting. To vote for our school, please click on the link or use the datamatrix on the image.

27.04.2022 802