AÇIK OFİS SAATİ PROJESİ KAPSAMINDA SÖYLEŞİYE KATILDIK

"Açık Ofis Saati" adı ile yürütülen; lise ve üniversite öğrencilerinin, öğretmenlerin ve ülkemizin çok değerli üniversitelerinde görev yapan ünlü akademisyenlerin bir araya geldiği proje de  entellektüel ve eğitim içerikli konularda fikir alışverişinin önemsendiği söyleşiler gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu bağlamda 11.04.2021 saat 16.30 da Mersin Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Fatma Ayça ÇETİNKAYA, Mersin Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Emre AKSU, Cemal BULUT ve Metin Naim SEZER, okulumuz Matematik öğretmenleri Cenk GEMİCİ ve Zehra KILIÇ ile okulumuz öğrencilerinden Mehmet Asaf AKDOĞAN, Alperen GÜNER, Ali Kağan FİDAN, Albeza KAÇAR, Yusuf YILDIZ, Arda ATMACA ve Feyza Yaren KAPLANCI'nın katılımı ile söyleşide bulunduk.

11.04.2021 363