ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİMİ

Okulumuz Enerji Verimliliği Kulübü öğretmeni Tuba Kıvanç eşliğinde 9/A Sınıfı Enerji Verimliliği Kulübü öğrencileri Zeynep Yılmazer ve Esmanur Sazak, Güvercinlik Jandarma Lojmanları Anaokulu`nda 5 yaş grubu öğrencilere Enerji Kaynakları, Yenilenebilir Enerji ve Enerji tasarrufu konularında eğitim verdiler. Okul Müdürümüz Mustafa Aydın`ın da yer aldığı çalışmada; rüzgar türbinlerinin ve güneş panellerinin nasıl elektrik ürettiği ve enerji kaynaklarının bilinçli kullanılmasının önemi konuları etkinliklerle öğrencilere anlatıldı. Etkinlik sonunda öğrenciler ile rüzgar gülü yapımı etkinliği gerçekleştirildi. Ayrıca öğrencilerde farkındalık uyandırmak amacıyla; su, güneş ve rüzgar resimlerinden oluşan roketler öğrencilere dağıtıldı.

17.05.2022 238

17-05-202217-05-202217-05-2022