ANKARA GENELİ OKUL TANITMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cezeri Okul Tanıtım Günleri kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Didem AKKAŞ tarafından; Ankara geneli okul tanıtımı gerçekleştirildi. 27 Mayıs 2021 tarihinde Saat: 16:00`da Zoom platformu aracılığıyla gerçekleştirilen etkinliğe, ilimizin farklı okullarında okuyan çok sayıda 8. sınıf öğrencisi katıldı. Etkinlik yaklaşık bir ders saati sürdü.

Okulumuz tanıtımını içeren video gösterimi ile başlayan etkinliğin bir bölümüne Okul Müdürümüz Sayın Mustafa AYDIN da etkinliğe dahil olarak öğrenciler ile bir araya geldi. Program okulumuz Rehber Öğretmeni Didem AKKAŞ`ın bilgilendirmeleriyle devam etti. Programın son bölümünde öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasıyla etkinlik sona erdi.

01.06.2021 323