ANKARA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN HARUN FATSA OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Ankara İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Harun FATSA ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Sayın Bedri EKŞİ, okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz tarafından üretilen ve afet bölgesinde önemli bir ihtiyacın karşılanmasında rol oynayan "Solar Enerji Bankları" üretimini yakından inceleyen misafirlerimiz, çalışmalarda yer alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize tebriklerini iletti.

Ziyarette ayrıca okulumuz öğrencilerinin hikayelerinin yer aldığı "Cezeri`nin Genç Kalemleri" adlı kitap, Okul Müdürümüz Sayın Mustafa AYDIN tarafından; okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nazif KARAKÖK tarafından kaleme alınan; Köle ve Kral adlı roman da Yazar - Okulumuz Öğretmeni Nazif KARAKÖK tarafından değerli misafirlerimize takdim edildi.

Ziyaret sırasından bir süre okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile de sohbet eden Sayın Harun FATSA ve Sayın Bedri EKŞİ daha sonra okulumuzdan ayrıldı.

Bu değerli ziyaretiyle bizleri onurlandıran Ankara İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Harun FATSA ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Sayın Bedri EKŞİ`ye teşekkür ederiz.

01.03.2023 130

01-03-202301-03-202301-03-202301-03-202301-03-2023