ANKARA SANAYİ ODASI BAŞKANI SAYIN SEYİT ARDIÇ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

ANKARA SANAYİ ODASI BAŞKANI SAYIN SEYİT ARDIÇ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Ankara Sanayi Odası Başkanı Sayın Seyit Ardıç, 21 Şubat 2024 tarihinde okulumuz öğrencileriyle bir araya geldi. Okulumuz Kariyer Günleri kapsamında gerçekleştirilen "İş Dünyasında Başarı" konulu konferans etkinliği için okulumuzu ziyaret eden Sayın Seyit Ardıç`a okulumuz Protokol Yürütme Kurulu Üyeleri Sayın Halit Erol, Sayın Mehmet Osmanbeyoğlu ve Sayın Burcu Özbozkurt eşlik etti. Sayın Seyit Ardıç`ın başarıya giden yolda edindiği tecrübelerini ve hayat hikâyesini paylaştığı etkinlikte girişimcilik, geleceğin meslekleri, mesleki ve teknik anadolu liselerinin önemi gibi konularda da değerli bilgiler paylaşıldı. Etkinlik sonunda konuklarımıza, plaket takdiminin yanı sıra okulumuzun üretimi olan solar powerbank cihazları da öğrencilerimiz tarafından hediye edildi. 

Etkinliğin ardından Okul Müdürümüz Mustafa Aydın ile birlikte okulumuz TEKNOFEST Elektrikli Araçlar Ekibinin çalışmaları hakkında bilgi alan konuklarımız, öğretmenlerimizle de bir süre sohbet ettikten sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından oklumuzdan ayrıldı.

Değerli konuklarımız Ankara Sanayi Odası Başkanı Sayın Seyit Ardıç ve okulumuz protokol yürütme kurulu üyeleri Sayın Halit Erol, Sayın Mehmet Osmanbeyoğlu ve Sayın Burcu Özbozkurt`a ziyaretleri için teşekkür ederiz.

22.02.2024 33

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın