ATAMIZI SAYGI, SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

ATAMIZI SAYGI, SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Türk İstiklal Mücadelesinin Büyük Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü, ebediyete intikalinin 84 .yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkanlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna liderlik etmiştir.   

Mustafa Kemal Atatürk, vatanına ve milletine çok yüce duygularla bağlı, vatan müdafaasını her şeyin üzerinde tutan, maddi ve manevi tüm varlığını çok sevdiği milletine adamış bir devlet adamı ve de komutandı. Onun en büyük emeli Türk milletinin medeni ve refah seviyesi yüksek bir millet olarak varlığını sürdürmesi idi. Bugün bizler de Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün gösterdiği istikamet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine  bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.  

Emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti'ni, onun işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalışma azim ve kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Kahraman ecdadımız tarafından, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, büyük fedakarlıklar gösterilerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti, milli iradeyi esas alan, demokratik ve insan haklarına saygılı, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, saygın bir ülke olarak emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Aziz Milletimiz, daha müreffeh ve aydınlık yarınlara kararlılıkla yürümektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, şükran ve özlemle anıyoruz

09.11.2022 142

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın