ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA  İLÇE BİRİNCİSİ OLAN OKULUMUZA HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLAN OKULUMUZA HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

Geçtiğimiz Eğitim Öğretim Yılında, Okulumuz Çevre Kulübünce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kadriye Çatal Koordinesinde yürütülen Atık Pil toplama kampanyasında İlçe 1.si olan okulumuza hediye takdimi yapıldı.

07.01.2021 428

Okulumuz Çevre Kulübünce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kadriye Çatal Koordinesinde yürütülen Atık Pil toplama kampanyasında İlçe 1.si olan okulumuza TAP tarafından verilen hediyeler kurum yetkilisi tarafından teslim edildi. Emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

07-01-2021