BAKAN SELÇUK, ŞIRNAK'TA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a giden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim ve Sanat Merkezi'nde öğrencilerle sohbet etti, "Ziya Öğretmen ile Eğitim  Buluşmaları" kapsamında meslektaşları ile bir araya geldi.

04.11.2019 382

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u havalimanında Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik karşıladı. Şırnaklı hayırsever iş insanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Selçuk, eğitime katkı sunanlara plaket verdi.

Daha sonra Şırnak Valisi Pehlivan'ı makamında ziyaret eden Selçuk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitim meseleleri ile alakalı değerlendirme yapmak için Şırnak'a geldiklerini söyledi.

Haberin devamı için meb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Milli Eğitim Bakanlığı