BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZE ALKIŞ VE TEBRİK

Okulumuz içinde ve dışında gerçekleştirilen etkinliklerde başarı elde eden öğrencilerimiz başarılarının karşılıklarını almaya devam ediyor. Okulumuzda gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavı`nda derece elde eden öğrencilerimiz ile Etimesgut İlçe Futsal Şampiyonası`nda bulundukları gruptan birinci olarak çıkma başarısı gösteren futsal takımı üyeleri, Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN tarafından tören alanına davet edildi. Öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini ve bu başarıların tüm öğrencilerimize örnek olması gerektiğini belirten Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN, öğrencilerimizi tebrik ederken tüm öğrencilerimiz de başarı gösteren arkadaşlarını alkışladı.

29.03.2022 1353

29-03-202229-03-2022