BAŞKENT KOD HAFTASI ETKİNLİĞİMİZ SONA ERDİ

20.10.2019 504

Başkent Kodlama Haftası Videosu (Abone Olmayı Unutmayın)

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Avrupa Okul Ağı tarafından ortak yürütülmekte olan Kodlama Haftası etkinliği yapıldı.

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR, Etimesgut İlçe Millî Eğitim Müdürü Ayfer Yıldırım'ın da katıldığı programda, tüm okullar çalışmalarını sergilediler.

Temel programlama becerisini ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan etkinlik yoğun ilgi gördü. Etkinlikte hem kodlama tekniğini başta çocuklarımıza öğretmek adına, diğer taraftan da çağın farkındalığını yaratmak adına çalışmalar gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ayfer Yıldırım, Kodlama etkinliğinde sergilediğimiz başarılı çalışmalardan dolayı okulumuz, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.