"BEING EINSTEIN" TİYATRO OYUNUMUZ SEYİRCİLERDEN TAM NOT ALDI

Okulumuz İngilizce öğretmeni Burcu SEMEN tarafından kaleme alınıp yönetilen “ Einstein Olmak” adlı tiyatro oyunu 12 Haziran 2023 Pazartesi tarihinde Eryaman Kooperatifler Birliği Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. İngilizce Konuşma Kulübü öğrencileri Tuna Efe ŞAHİN (Albert Einstein), İsmail Enes KARAGÜL (Curtain Speaker), Mehmet Mert SÜNGÜ(Isaac Newton), Elifnur BUDAK (Mileva Einstein), Nil CEYLAN (Elsa Einstein), Beran Kurtuluş BOLAT (Leo Szilard), Yiğit TÜRKASLAN (Nikola Tesla), Ege SOĞUKBULAK (Thomas Edison), Beril Keçe (Marie Curie), Efekan ULUTAŞ (Max Planck), Yiğit Emir URTEN (Werner Heisenberg), Selahattin Emre BAŞTUĞ (Erwin Schrödinger), Kani Berkay ALTUNCU (Franklin Delano Roosevelt), Muhammed Emir ALİİPEK (Technology Director) tarafından başarılı bir performans ile sergilenen oyun, misafirlerimiz tarafından büyük beğeni ile izlendi. Bugünün sahnesinde Dünyaca ünlü Nobel ödüllü bilim adamlarına hayat veren Kulüp öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

14.06.2023 157

14-06-202314-06-202314-06-202314-06-2023