'BIOLOGY WITH FUN' eTwinning PROJESİNDE ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Okulumuz Biyoloji öğretmenlerinden Şengül İVAKLİ`nın yürütücüsü olduğu ''BIOLOGY WITH FUN'' eTwinning projesinde, çalışmalarda sona gelindi.

03.06.2021 337

Okulumuz Biyoloji öğretmenlerinden Şengül İVAKLİ`nın yürütücüsü olduğu ''BIOLOGY WITH FUN'' eTiwinning projesi kapsamında; bir süredir öğretmenimiz ve öğrencilerimiz birtakım çalışmalar yürütüyor.  Okulumuz dışında, Romanya`dan 2, Ürdün`den 1 ve ülkemizden 6 okulun ortaklık ettiği projenin, başlamış olduğu Şubat ayından itibaren, proje kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirildi. Öncelikle Şubat ayında logo seçiminin yapıldığı projede, Mart ayında canlıların ortak özellikleri ile ilgili etkinlik ve webinarlar yapılırken, Nisan ayında ekosistem ekolojisi ile ilgili etkinlikler yapıldı. Mayıs ayında da etkinliklerin devam ettiği projede, çevre kirliliğine dikkat çekebilmek için etkinlikler ve webinarlar düzenlendi. Öğrencilerimiz de Animaker, Movavi, Kizoa, ourbox, Kahoot, wordwall, Canva, Pixiz, Mind meister ve Coggle gibi WEB 2.0 araçlarını aktif olarak kullandığı projede yapılan etkinlikler, içinde bulunduğumuz ay itibari ile sona erdi. Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

03-06-202103-06-202103-06-202103-06-202103-06-2021