ÇEVRİMİÇİ BİLGİ YARIŞMASI

Okulumuz uzaktan eğitim süreci periyodik etkinliklerinden biri olan, zümre bazlı çevrimiçi bilgi yarışmalarında, geçtiğimiz pazar günü okulumuz Fizik Öğretmeni Nazmiye PINAR tarafından hazırlanan, "Karikatürlerle Fizik" Çevrimiçi Bilgi Yarışması gerçekleştirildi.

08.12.2020 455

06/12/2020 Pazar günü Saat 14:00`de gerçekleştirilen etkinlik, Okulumuz Fiziik Öğretmeni Nazmiye PINAR tarafından sunuldu.

Etkinlik yayını zoom platformu üzerinden gerçekleştirilmiş olup, öğrenciler cevaplarını Kahoot programı aracığı ile verdiler. Yapılan çalışma, okulumuz öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Yarışma, yaklaşık 45 dakika sürdü. Yarışmada aşağıda isimleri verilen öğrencilerimiz derece elde ettiler. Öğrencilerimizi tebrik eder; başarıların devamını dileriz.

1. Ahmet Sezer Kambur

2. Duru Küçükkaya

3. Berat Hacı Yılmaz

Gerçekleştirilen etkinliğin son kısmında, Okul Müdürümüz MustaFA AYDIN, derece elde eden öğrencilerimizi kutlarken, programı hazırlayan ve programa katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.