ÇEVRİMİÇİ MÜZE GEZİSİ ETKİNLİĞİ

Öğrencilerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, "Çevrimiçi Müze Gezisi" etkinliğine katıldılar.

16.04.2021 499

Çağdaş müzecilik anlayışıyla hizmet veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 pandemisi nedeniyle evlerimizde kaldığımız günlerde, e-müze uygulamasıyla kapılarını sanal ortamda ziyaretçilerine açtı. Pandemiden doğal mecburiyetler nedeniyle oluşan engelleri kaldırmak için teknolojinin sunduğu imkanlarla farklı yollar geliştirerek, müzeleri bizlere daha ulaşılabilir hale getiren ve  bu kapsamda rehberli sanal müze gezileri yapmaya başlayan Bursa Büyükşehir belediyesi etkinliğine, okulumuz 9. Ve 10. Sınıf öğrencileriyle birlikte katılım sağlandı. Okul Müzesi Kulübümüz tarafından yürütülen etkinlikte Merinos AKKM bünyesinde bulunan Merinos Enerji Müzesi ziyaret edildi.

16-04-2021