CEZERİ OKUMA GRUBU ARALIK AYI KİTABI

CEZERİ OKUMA GRUBU ARALIK AYI KİTABI

Cezeri Okuma Grubu kitap okuma etkinlikleri devam ediyor. "Cezeri Okuma Grubu" kitap okuma etkinliği çerçevesinde eylül ayı itibariyle Uzun Hikaye, Yaban ve Gün Olur Asra Bedel olmak üzere Türk edebiyatının önde gelen eserleri okutulmuş; kitaplar toplantılarımızda edebi ve felsefi açılardan zihin haritası ve alımlama estetiği kullanılarak yorumlanmıştır. 

"Cezeri Okuma Grubu" öğrencileri bu ay Sabahattin Ali'nin yazmış  olduğu "Kürk Mantolu Madonna" adlı kitabı okuyacaktır. Kitapta dokunaklı bir aşk hikâyesi anlatılmaktadır. Sabahattin Ali, "Dünyanın en basit, en zavallı, hatta en ahmak adamı bile, insanı hayretten hayrete düşürecek ne müthiş ve karışık bir ruha maliktir!.. Niçin bunu anlamaktan bu kadar kaçıyor ve insan dedikleri mahluku, anlaşılması ve hakkında hüküm verilmesi en kolay şeylerden biri zannediyoruz?" sözleriyle bu kitabını açıklamıştır.

Kitap aralık ayı sonundaki okuma grubu toplantımızda Edebiyat Öğretmenimiz Hayriye Öner öncülüğünde idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla söyleşi havasında değerlendirilecektir.

03.12.2021 394

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın