CEZERİ OKUMA GRUBU EKİM AYI KİTABI

CEZERİ OKUMA GRUBU EKİM AYI KİTABI "ZEYTİN DAĞI"

"Cezeri Okuma Grubu" 2022-2023 eğitim öğretim yılı ekim ayı kitabı Falih Rıfkı ATAY'ın  "Zeytindağı" adlı eseridir. Zeytindağı, insanın kanını donduran tarihi bir süreci, "bir imparatorluğun çöküşünü" o zamana göre en duru Türkçe ile karşımıza getiriyor. Eser, Falih Rıfkı Atay'ın yedek subay olarak katıldığı I. Dünya Savaşı anı ve izlenimlerinden oluşan ve Osmanlı İmparatorluğu'nun savaşta içine düştüğü durumu ortaya koyan kitabıdır. Eser, 26 Ekim 2022 Çarşamba günü okulumuz kütüphanesinde gerçekleştirilecek olan okuma grubu toplantısında, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hayriye ÖNER ve Felsefe Öğretmeni Nuran ŞENSOY koordinesinde idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katkılımı ile söyleşi havasında değerlendirilecektir.

30.09.2022 201