CEZERİ OKUMA GRUBU NİSAN AYI KİTABI

CEZERİ OKUMA GRUBU NİSAN AYI KİTABI "BÜLBÜLÜ ÖLDÜRMEK"

Cezeri Okuma Grubu kitap okuma etkinliği çerçevesinde nisan ayı kitabı Harper Lee'nin "Bülbülü Öldürmek" adlı eseridir. Tüm zamanların en sevilen hikayelerinden biri olan,  kırktan fazla dile çevrilen, Oskar ödüllü bir sinema filmi için temel oluşturan ve yirminci yüzyılın en iyi romanlarından biri seçilen Pulitzer ödüllü "Bülbülü Öldürmek", Amerika'nın acımasız bir önyargı ile zehirlenmiş güneyinde geçen, sürükleyici, yürek burkan ve dikkat çekici bir büyüme hikayesidir.

Cezeri Okuma Grubu öğrencileri, bu değerli eseri nisan ayı sonundaki okuma grubu toplantısında; okulumuz Edebiyat Öğretmeni Hayriye Öner, Felsefe Öğretmeni Nuran Şensoy ile birlikte değerlendireceklerdir.

12.04.2022 347