CEZERİ OKUMA GRUBU ŞUBAT AYI KİTABI

Cezeri Okuma Grubu kitap okuma etkinliği çerçevesinde şubat ayında Sabahattin Ali'nin "Kuyucaklı Yusuf"  adlı kitabı okunacaktır. Yazarın ilk romanı olan eser, Türk edebiyatının önemli romanlarından biridir. Diğer eserlerinde genel olarak toplumsal gerçekçi edebiyat çizgisini sürdüren Sabahattin Ali, bu ilk romanında bu çizginin dışına çıkarak romantik edebiyata yakınlaşır. Eser, şubat ayı sonunda gerçekleştirilecek toplantıda, okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hayriye ÖNER, okulumuz Felsefe Öğretmeni Nuran ŞENSOY, idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla söyleşi havasında değerlendirecektir.

18.01.2023 97