CEZERİ ONLINE SPEAKING CLUB 4. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Okulumuz eTwinning ve İngilizce kulübünün alt kulüplerinden biri olarak hayata geçirilen, gönüllü öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla aktif hale gelen ayrıca; her hafta, daha önceden belirlenen güncel bir konu hakkında katılımcıların fikirlerini ifade ettikleri Cezeri Online İngilizce Konuşma Kulubü 4. Toplantısını 02/06/2021 tarihinde Zoom platformu üzerinden gerçekleştirdi. Katılımın yüksek olduğu toplantıda öğrencilerimiz gelecekle ilgili fikir ve yorumlarını paylaştılar. Tartışılan konular arasında gelecekteki enerji, çevre, ulaşım, yapay zeka, robotlar, dünya dışı yaşamlardı. Gönüllü öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla aktif hale gelen kulübümüzde her hafta önceden belirlenecek güncel bir konu hakkında katılımcılar fikirlerini ifade edebilecek ve tartışabileceklerdir.

03.06.2021 560