CEZERİ ONLINE SPEAKING CLUB İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Okulumuz eTwinning ve İngilizce kulübünün alt kulüplerinden biri olarak Cezeri Online Speaking Club Mart ayı itibariyle hayata geçirilmiştir.

Üye öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla seçilen risk alma konusu, risk nedir, hayatımızda karşılaştığımız riskler nelerdir, hiç risk almak zorunda kaldınız mı başlıkları altında 09 Nisan Cuma günkü ilk toplantımızda konuşulmuş ve tartışılmıştır. Bir sonraki toplantımız 21 Nisan Çarşamba günü katılımcıların yine anket yoluyla seçeceği konu üzerinden gerçekleştirilecektir.

17.04.2021 879

17-04-2021