CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ OKUMA GRUBU TOPLANIYOR!

22 Ocak 2021 tarihinde saat 20.00'de Cezeri Okuma Grubu toplanıyor.

Ocak ayı kitabımız olan George Orwell'ın "Hayvan Çiftliği" adlı kitabını Nuran Şensoy Hocamız felsefi açıdan; Hayriye Öner Hocamız edebi açıdan öğrencilerimiz ile birlikte yorumlayacaktır.

Öğrencilerimizin hazırladığı, yazarımız ve kitabımız ile ilgili zihin haritaları, slayt ve sunumlarla etkinliğimize öğrencilerimiz de katkı sağlayacaktır.

"Alımlama estetiği" tekniğini kullanarak kitabımızın anlam katmanlarını hep birlikte yorumlamak üzere, tüm ögretmen ve öğrencilerimizi okuma grubu toplantımıza davet etmenin mutluluğu içindeyiz.

Gelin hep birlikte kitap okumanın güzelliği ve yorumlamanın keyfine, tadına varalım.

21.01.2021 250