"CEZERİ'NİN İZİNDE BİLİM ŞENLİĞİ" GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı “Cezeri’nin İzinde” Bilim Şenliği Etkinliği 07 Haziran 2024 tarihinde okulumuz sergi alanında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, “Cezeri’nin İzinde Bilim Şenliği” etkinliğin açılışını gerçekleştirerek, öğrencilerin ve öğretmenlerin yıl boyunca harcadıkları çabanın meyvesini bir araya getirdiği bu önemli günde öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğrencilerimizin bilimsel meraklarını beslemek, teknolojiye olan ilgilerini artırmak ve onları geleceğe hazırlamak amacıyla düzenlediğimiz bilim şenliğimizde okulun farklı kulüpleri ve öğrenci grupları, bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergileyerek, ziyaretçilere kendi projelerini tanıttılar. Fizik, kimya, biyoloji, güneş enerjisi, elektrik elektronik, robotik kodlama gibi bilimsel alanlardan edebiyat ve tiyatroya kadar geniş bir yelpazedeki projeler, öğrencilerin merakını ve özgüvenini yansıttı. Etkinlik, öğrencilerin bilim ve sanat alanındaki çalışmalarını bir araya getirerek, onların farklı disiplinlerdeki yeteneklerini ortaya koymalarına olanak sağladı. 

Etkinlik kapsamında, İngilizce Zümresinin ortak bir çalışması olarak öğrencilerimiz, yapay zekâ konulu İngilizce sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunumun akabinde ödüllü kahoot yarışması ile öğrencilerimiz eğlenceli ve heyecanlı dakikalar geçirdiler.

Etkinliğe katılan ziyaretçilerimiz, öğrencilerin başarılarını gururla izleyerek, onları tebrik ettiler. Bilim Şenliği etkinliğimiz, ziyaretçilere geleceğin liderleri ve bilim insanlarının yetişmekte olduğunu göstermenin yanı sıra, öğrencilere de kendi potansiyellerini keşfetme ve geliştirme fırsatı sundu.

07.06.2024 71

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın