E-TWİNİNG EĞİTİMİNDE 2. GRUP ÇALIŞMALARI YAPILDI

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında öğretmenlerimize e-twining eğitimlerine devam ediliyor.

02.03.2020 188

E-Twinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak amacıyla Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarda çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platformdur.  Okulumuzda e-twining proje çalışmlarının artması amacıyla, Okulumuz İngilizce Öğretmeni Özge Temuçin tarafından öğretmenlerimize e-twining eğitimi verilmeye devam ediliyor. İlk grubun ardından ikinci grup eğitimlerini 02/03/2020 tarihinde tamamladı. Eğitimde, hesap oluşturmadan, etkinlik planlamaya, projelere ortak olmaktan proje üretmeye kadar birçok konuda bilgilendirme yapıldı.  Eğitmen ve kursiyer öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

02-03-202002-03-2020