E-TWINNING KALİTE ETİKETLERİ TAKDİMİ

Elektrik-elektronik, güneş enerji sistemleri ve rüzgâr enerjisi alanlarında eğitim veren Cezeri Yeşil Teknoloji MTAL olarak, hayatımızın her alanında günlük yaşantımızı kolaylaştıran icatları ve yenilikleri destekliyoruz. Günümüz teknolojisinin bu kadar hızlı ilerlemesini ise teknik alanlardaki bilim insanlarının keşiflerine borçluyuz. Bu bilinçle, eTwinning projemiz "Inventors who changed the technical world" öğrencilerin mucitleri tanımalarını ve onları teknik mesleklerin önemini görmeleri için İngilizce öğretmenlerimizden Ayşe Kübra Günel'in danışmanlığında yürütülmüştür. Projemize Türkiye, Sırbistan ve Hırvatistan olmak üzere 3 ülkeden, 5 okul aktif olarak katılmıştır. Ekim ayında başlanılan projemiz Mayıs ayında tamamlanmıştır.  Projede öğrencilerimiz, uluslararası takımlarla birçok görevi tamamlamış, son olarak ise öğrencilerden mucitler gibi düşünmeleri ve ortak ürünlerden biri olarak geri dönüşüm kutusu tasarlamaları istenmiştir. Öğrenciler proje sürecinde mucitleri, icatları tanımış, teknolojik ve 21. Yüzyıl becerilerinde gelişme göstermiştir. Projeye aktif katılan ve ürün ortaya koyan öğrencilerimize kalite etiketi takdimleri gerçekleştirilmiştir. Başarılarının devamını dileriz.

25.10.2022 167

25-10-2022