EKİM AYI DENEME SINAVLARINDA BAŞARI ELDE EDEN ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYESİ

Öğrencilerimizi mesleki yeterlilik açısından donanımlı bireyler olarak yetiştirmenin yanında; öğrencilerimizin sosyal, sportif, kültürel ve akademik yönden de başarılı olmalarını, onların kendi alanlarında öncü yükseköğretim programlarına yerleşmelerini temel hedef alan okulumuzda, kazanım değerlendirme sınavları ve 12. Sınıflara yönelik YKS denemeleri gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen denemeler ardından başarı elde eden öğrenciler, başarıyı teşvik etmek amacıyla ödüllendiriliyor.

Bu kapsamda, Ekim ayı içinde gerçekleştirilen deneme sınavlarında dereceye giren öğrenciler; TYT denemesi birincisi Merter KARAGÖZ, TYT denemesi ikincisi Eray YÜKSEL, TYT denemesi üçüncüsü Bayram KOŞAR; AYT denemesi birincisi Yusuf YILDIZ, AYT denemesi ikincisi Hüseyin BAYRAMİÇ, AYT denemesi üçüncüsü Albeza KAÇAR'a Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN tarafından kitap hediye edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

26.10.2022 160

26-10-2022