EKİM AYININ TEMİZ SINIFI: 10/B

Okulumuz Okul Onur Kurulu tarafından yürütülen "Temiz Sınıf Projesi" kapsamında Onur Kurulu üyeleri ekim ayı boyunca kontrollerini gerçekleştirdiler. Haftalık yapılan kontroller ile okulumuz sınıflarında, okul düzen ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde; sınıfın havalandırılması, yerlerde çöp bulunmaması, akıllı tahtanın kapalı olması, sıraların düzeni ve temiz olması, sınıf içerisinde yiyecek içecek tüketilmemesi gibi esaslar yer alıyor.

Aylık kontroller sonucunda okulumuz 10/B Sınıfı, Temiz Sınıf Ekim 2022 birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

04.11.2022 156