"ENERJİ DEDEKTİFLERİ PROJESİ" DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinden biri olan, Enerji Dedektifleri projesi kapsamında 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi.

05.06.2021 1959

Okulumuz öğretmenleri Gökhan Bağcı, Burak Aygün ve öğrencileri tarafından yürütülen ve toplumda enerji verimliliği bilincinin arttırılmasına yönelik faaliyetlerde bulunan Enerji Dedektifleri projesi kapsamında, projede yer alan tüm öğrencilerin katılımıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği düzenlendi.

Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler etkinlik öncesi hazırladıkları Dünya Çevre Günü kutlama afişlerini WEB 2.0 aracı olan padlet`te proje duvarımıza yüklediler.

Birbirinden güzel çalışmaların proje duvarımızı süslediği etkinlikte yer alan tüm öğrencilere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

05-06-2021