ENERJİ TASARRUFU HAFTASI ORTAOKUL 7 VE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ ARASI ÇEVRİM İÇİ ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI

Enerji Tasarrufu Haftası Ortaokul Öğrencileri Arası Çevrim İçi Yarışmamızın ön başvuru tarihi 12 Ocak 2023 Perşembe gününe kadar uzatılmış olup ön başvuru için hazırlanan Google form  danışman öğretmen eşliğinde doldurulacaktır. Yarışma linki ve saati danışman öğretmenin iletişim numarasına gönderilecektir. 13 Ocak 2023 tarihinde yarışmaya katılım hakkı kazanan öğrencilerin listesi okulumuz web sayfasından yayımlanacaktır.

05.01.2023 1145

YARIŞMA ŞARTNAMESİ