ENERJİ VERİMLİLİĞİ BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; okulumuz Cezeri Yeşil Teknoloji MTAL'nin koordinesinde düzenlenen, Enerji Verimliliği Haftası bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen "Enerji Verimliliği Bilgi Yarışması" ödül töreni gerçekleştirildi.

Açılıış konuşmasını Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN`ın yaptığı, Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, okulumuz öğrencileri Albeza KAÇAR ve Zeynep YILMAZER`in gerçekleştirdikleri "Okulda Enerji Verimliliği" ve "Evde Enerji Verimliliği" sunumlarıyla başladı.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı`nın katılımlarıyla gerçekleştirilen ödül töreninde, birincilik elde eden Eryaman Kooperatifler Birliği Ortaokulu öğrencisi Kağan Gültekin`e, ikincilik elde eden Eryaman Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Gediz Biçer`e ve üçüncülük elde eden Şehit Yasin Kendirci Ortaokulu öğrencisi Şevval Karacaoğlu`na ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi.

İlçe Millî Eğiitm Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı düzenlenen yarışmada başarı elde eden öğrencileri ve velilierini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

11.02.2022 365

11-02-202211-02-202211-02-202211-02-2022