ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI ANKARA GENELİ ÇEVRİM İÇİ ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARI

16 Ocak 2023 tarihinde "Enerji Verimliliği Haftası" kapsamında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde Müdürlüğümüz tarafından ilimiz ortaokul 7 ve 8. sınıflara yönelik düzenlenen "Enerji Verimliliği Haftası Çevrim İçi Bilgi Yarışması"nda  Akyurt TOKİ Ortaokulundan Sudenur TOYKAN birincilik, Perihan İnan Ortaokulundan Emre BAŞER ikincilik, Akyurt TOKİ Ortaokulundan Duha MUSTAFA üçüncülük elde etmiştir. Öğrencilerimize tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

17.01.2023 90