ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Okulumuzda yürüttüğümüz projelerden biri olan, Enerjini Koru Doğayı Kurtar Projesi kapsamında çalışmalarımız sürüyor.

13.12.2019 260

Etimesgut Bölgesindeki Ortaokul öğrencilerinin hedef kitle olduğu proje kapsamında; öğrencilere Enerji Verimliliği eğitimleri veriliyor. Projede ilk etapta okulumuzu ziyaret eden ortaokul öğrencilierine eğitim verilirken, ocak ayından itibaren öğrencilerimiz ilçemizdeki ortaokulları ziyaret ederek sunumlarını  bu okullarda gerçekleştirecek.

Peki enerji verimliliği neden bu kadar önemli, Günümüzde enerji kaynakları çok çeşitli fakat bu kaynakların bir çoğu çevreye zarar veren kaynaklar. Enerjiyi dikkatli ve verimli kullanarak çevreye verilen zararı minimize etmek mümkün. İşte bu nedenle enerji verimliliğinin anlatılması ve yaygınlaştırılması bizler için önemli.

Enerjini Koru, Geleceğe Enerjin Kalsın.

13-12-201913-12-2019