FUTSAL TAKIMIMIZDAN YARI FİNAL İÇİN BÜYÜK ADIM

Okullar Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası`nda 2. Tur maçları başladı. 2. Tur ilk maçında Halil İnalcık Anadolu Lisesi`ne 4-2 yenilen takımımız sonraki maçlarda; Bahçeşehir Koleji`ni 11-0, Elvankent Final Okulları`nı 2-0, 29 Mayıs Okulları`nı da 5-4 yenerek son 4 takım arasına girme yolunda önemli bir adım attı. Sıradaki mücadelede 25 Nisan 2022 tarihinde Özel Nesibe Aydın Fen Lisesi ile karşılacak olan takımımız bu mücadeleden beraberlik ile ayrılması durumunda bile adını son dört takım arasına yazdırarak yarı finale çıkacak. Öğrencilerimizi ve antrenörleri okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Kamil Akgül`ü tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

22.04.2022 328