GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

12.11.2019 307

2023 Eğitim Vizyonunda yer alan hedefler de dikkate alınarak Bakanlığımızın kendi ihtiyacının yerli ve milli üretimle karşılanması aynı zamanda okullardaki donatım ve teknik ekipmanın daha aktif ve işlevsel hale getirilerek mesleki ve teknik eğitim okullarının üretime katkıda bulunarak, öğrencilerin iş başında eğitim alması hedefiyle Bakanlığımıza bağlı okul/kurumların donatım ve ders araç gereci ihtiyacının Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü uhdesindeki okul\kurumlar ve Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ders Aletleri Yapım Merkezi (2. Akşam Sanat Okulu) iş birliğinde üretilmesini sağlaması amacıyla iş birliği protokolü imzalanmıştır.

Haberin devamı için meb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Milli Eğitim Bakanlığı