HEDEFİNE GEL!

HEDEFİNE GEL! "ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ"

Öğrencilerimizin belirledikleri yükseköğretim kurumu hedeflerine ulaşabilmeleri için başlattığımız "Hedefine Gel Projesi" kapsamında ziyaretlerimize devam ediyoruz.

29.12.2019 581

"Hedefine Gel Projesi" kapsamında Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN, okulumuzda oluşturduğumuz Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çalışma Grubu öğrencileri ile Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat YÜCEL ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa BURUNKAYA`yı bir araya getirmek için bir ziyarette bulundu. Değerli akademisyenlerimiz, ocak ayının ikinci haftasında okulumuzda öğrencilerimizle buluşacak.

29-12-2019