II. ANKARA ULUSAL EĞİTİM YÖNETİMİ KONGRESİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZİN STEM ÇALIŞMASI BİLDİRİ OLARAK SUNULDU

Geliştir-Uygula-Paylaş çalışması kapsamında düzenlenmiş olan II. Ankara Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi kapsamında okulumuz öğretmenlerinin gerçekleştirmiş olduğu "MESLEKİ ATÖLYE UYGULAMALARINDA STEM YAKLAŞIMININ ÖĞRENCİ BAŞARISINA ETKİSİ" isimli çalışmaları hakemler tarafından incelenmiş ve bilim kurulu tarafından sözlü sunum olarak kongrede sunulmak üzere kabul edilmiş ve sunum çalışmaları kapsamında okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz kongreye katılım sağlamışlardır.

30.05.2024 533