İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİMİZ

04.10.2019 370

Okulumuz Yönetici, Öğretmen ve Öğrencileri ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayfer Yıldırım`ı ziyaret etti.

Ziyarette okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin tamamen yerli ve milli imkanlarala ürettiği "CeBot" Robotik Kodlama Seti İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayfer Yıldırım`tanıtıldı.

Okul Müdürümüz Mustafa Aydın,CeBot'un sahip olduğu en önemli fiziksel özelliklerden birisinin gövdesinin tamamının 3 boyutlu printer tarafından üretilebiliyor olmasına dikkat çekerek "CeBot sahip olduğu sensör çeşitliliği bakımından en zengin robottur demek hiç de abartılı olmayacaktır. Çünkü standart CeBot yapısı içerisinde 20 ye yakın sensör bulunmaktadır. Bu sensörler vasıtasıyla Cebot Mini, kullanacağı sensör grubuna göre onlarca senaryo ile otonom hareket etme kapasitesine sahiptir. Engelden kaçan, çizgi izleyen, Işık izleyen, ışıktan kaçan, Masadan düşmeyen, el hareketleri ile kontrol edilen, butonla kontrol edilen, uzaktan kumanda ile kontrol edilen, bluetooth ile kontrol edilen gibi bir çok uygulama yapılabilir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ayfer Yıldırım, sergiledikleri başarılı çalışmalardan dolayı okulumuz öğretmen ve öğrencilerini kutlayarak, ilçemizdeki eğitim çıtasının "Cebot" gibi kaliteli ve yenilikçi projelerle yükseleceğini söyledi.

04-10-201904-10-201904-10-201904-10-2019