İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ AHMET GÜRSEL AVCI`YA KİTAP TAKDİMİ

Okulumuzda gerçekleştirilecek 4006 Bilim Fuarı kapsamında yer alan projelerden biri olan "Cezeri'nin Genç Kalemleri" projesinin tanıtımı amacıyla, okulumuz Müdürü Mustafa Aydın, Müdür Yardımcısı İhsan Uzun, Proje Danışmanı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nazif Karakök, öğrencilerimiz Beril Keçe ve Nahit Sualp Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında yer alan "Cezeri'nin Genç Kalemleri" projesinin sonuç çıktısı olan, 33 öğrencimizin hikâye türünde eserinin bulunduğu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN sertifikası almış kitabın tüm yazar öğrenciler tarafından imzalanmış bir nüshasını İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı'ya takdim etti.

28.04.2022 282

28-04-2022