İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ AHMET GÜRSEL AVCI OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI okulumuzda devam eden Zanaat Atölyeleri kapsamında açılan kursu ziyaret ederek, eğitimlerini tamamlayan ortaokul 7. ve 8.sınıf öğrencilerine sertifikalarını verdi. Öğrencileri yaz tatilinde açılan kurslara katıldıkları için tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI daha sonra okul bünyesinde bulunan Sektörel Mükemmeliyet Merkezini ziyaret ederek, merkezin faaliyetleri hakkında  bilgi aldı. Okulda çalışan Elektrikli Araçlar ve Otonom Araçlar ekibi öğrencileri ile de biraraya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI final yarışmalarında okulumuzu temsil edecek öğrencilere başarılar diledi.

25.07.2024 125