İLÇEMİZ KAYMAKAMI SAYIN DR. NACİ AKTAŞ' A ZİYARET

Okulumuz Müdürü Mustafa AYDIN, Müdür Başyardımcımız İlker ERKMEN, Müdür Yardımcılarımız Filiz ÇOLAK, İhsan UZUN ve Hamdi YILMAZ; İlçemizde yakın zamanda göreve başlayan Kaymakamımız Sayın Dr. Naci AKTAŞ'ı makamında ziyaret etti. 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı okulumuz faaliyetleri hakkında sayın kaymakamımıza bilgi verildi. Ziyarette ayrıca okulumuzun Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında yapılan en yenilikçi lise yarışma kategorisinde elde ettiği "En yenilikçi ikinci lise" başarısına ait sertifika , Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN tarafından Kaymakamımız Sayın Dr. Naci AKTAŞ`a takdim edildi.

28.06.2022 306