"INVENTORS WHO CHANGED TECHNICAL WORLD" PROJESİNDE İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuz eTwinning projelerinden "Inventors Who Changed Technical World" projesi kapsamında, okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe Kübra Günel, projede yer alan okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Yapılan çevrimiçi toplantıda öğrencilerimize eTwinning, Twinspace kullanımı, internet etiği ve güvenliği konularında bilgiler verildi. Toplantıda ayrıca proje tanıtımı yapıldı. Projenin ilk ayı olan Ekim ayı kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler öğrencilere iletilerek, bu etkinliklerde öğrencilerin görevleri aktarıldı.

Proje çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz ilk olarak Voki WEB 2.0 aracını kullanarak kendilerini projenin Padlet sayfasında tanıttı. Ayrıca öğrencilerimiz, okulumuzu, yaşadığımız şehir Ankara'yı son olarak da  ülkemizi proje partnerlerine tanıtmak için Genial.ly aracıyla sunumlar hazırladılar. Proje çalışmalarında, kasım ayında bir logo yarışması gerçekleştirilecek olup, yapılacak logo yarışmasında okulumuz öğrencilerine başarılar diliyoruz.

09.11.2021 329

09-11-202109-11-2021