İSTİKLAL MARŞIMIZI COŞKUYLA OKUDUK

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un "Okul bahçelerindeki bayrak törenlerimizi özledik. Pazartesi sabahı pencerelerden, balkonlardan, TRT EBA ekranlarında sizleri okul bahçelerinde yapılan bayrak törenimize eşlik etmeye bekliyoruz." çağrısıyla tüm okul bahçelerinde saat 10.00'da bayrak töreni yapıldı.

12.01.2021 230

Okulumuz da bu etkinliğe mevcut İdareci ve çalışanlarımızla katılım sağladı; istiklal Marşımız okulumuzda coşkuyla okundu.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz de evlerinden ya da bulundukları yerlerden bu etkinliğe eşlik ettiler.

12-01-2021