KEEP CALM & GO SOLAR eTWINNING PROJESİ E-DERGİSİ YAYINDA

Okulumuzda yürütülen Keep Calm and Go Solar isimli etwinning projesinde çalışmalarda sona gelindi.

01.06.2021 444

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Kübra Günel tarafından yürütülen, Keep Calm and Go Solar adlı, çevre dostu projemizde sona gelindi. Proje sürecinde yapılan çalışmalar ile çevre sorunlarına, yenilenebilir enerji türlerine ve güneş enerji sistemlerine aşina hale gelen öğrencilerimiz; ayrıca Avrupa'nın farklı ülkelerinden farklı kültürleri tanıma fırsatı da buldular. Öğrencilerimiz proje süresince gerçekleştirilen oyun ve yarışmalarda eğlenerek ve öğrenerek yarıştılar.

Projemizin son ürünü olan dergimize linkten ulaşabilirsiniz.

Proje hakkındaki tüm bilgilere ve yapılan diğer çalışmalara Padlet sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Proje tanıtım dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca projeye emek veren tüm öğrencilerimize sertifika verilecektir.

Nice başarılı projeler ve çalışmalar diliyoruz.

01-06-2021