KIZILAY LİDERLİK EĞİTİMLERİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Öğrencilerimiz Türkiye Kızılay Derneği tarafından verilen "Etkili İletişim, Hoşgörü ve Empati, Takım Liderliği, Müzakere Yönetimi" eğitimlerinden oluşan 5 haftalık "Liderlik" eğitimi programını tamamlayarak "Liderlik" sertifikası almaya hak kazandılar. Aldıkları eğitimlerle sağlıklı iletişim kurabilme, takım çalışması yapabilme, empati kurabilme, farklı kültür ve düşüncelere saygı duyabilme, etkili dinleme, istişare ile kararlar alabilmenin önemini kavrayan öğrencilerimiz aynı zamanda liderlik becerilerini geliştirerek kişisel gelişimlerine büyük katkılarda bulundular. Eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin sertifikaları Okul Müdürümüz Mustafa Aydın, Müdür Yardımcımız Esra Yıldız, Türk Kızılay Çocuk Programları Koordinatörlüğüne bağlı olarak Toplum Merkezleri Takım Lideri Yavuz Şeref, Gençlik Çalışanı Eğitimci Esra Kayacık tarafından takdim edilmiştir. Öğrencilerimizin kendi eğitim süreçlerini değerlendirdikleri, duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri konuşmaları ile sertifika töreni sonlandırılmıştır. Emeği geçen değerli Kızılay Eğitmenimiz Esra Kayacık ve Toplum Merkezleri Takım Lideri Yavuz Şeref'e teşekkür ederiz.

30.12.2022 203

30-12-202230-12-202230-12-202230-12-202230-12-2022