MEDENİYET BİLİNCİ SEMİNERİ'NE KATILDIK

Ülkemizin tarihi birikiminin doğru ve sağlıklı temeller üzerine inşa edilmesi amacıyla,Medeniyet Nehri, Medeniyetler Arası Etkileşim ve Medeniyetler Çatışmasından Medeniyetler İttifakı'na olmak üzere üç bölümden oluşan ve Ankara Şehit Cengiz Polat İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen  "Medeniyet Bilinci Seminerleri"ne katılım sağladık.

08.12.2019 573

2-6 Aralık 2019 tarihleri arasında Şehit Cengiz Polat İmam Hatip Orta Okulu'nda yapılan seminere Öğretmenimiz Kadriye ÇATAL katıldı.

Seminer Çalışması, Ankara'da bulunan imam hatip ortaokulu ve Anadolu imam hatip lisesi müdür ve müdür yardımcıları ile bu okullarda görev yapan öğretmenler ve ayrıca tüm okul türlerindeki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin katılımı ile 5 gün boyunca sürdü.

Toplamda 1400 kişinin katıldığı   seminerlere  katılımcılara isme özel hazırlanan katılım sertifikalarının  takdim edilmesi ile sona erdi.