MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ 54 BİN AİLENİN

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesinde, meslek lisesi öğrencileri, engellilere ve dezavantajlılara yönelik toplum hizmeti kapsamında yaklaşık 54 bin aileye destek oldu.

07.11.2019 246

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesine 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 81 ilde bin 889 okul katıldı ve bu okullardaki 13 bin 217 öğretmen ve 39 bin 197 öğrenci ailelere destek oldu. Proje kapsamında öğrenciler, okullarının bulunduğu mahallelerdeki ihtiyaç sahibi, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin evlerinde küçük bakım ve onarımlar, boya badana işleri, mobilya tamiri, küçük eşya onarımı yaptı, hasta ve yaşlılara bakım ve temizlik hizmeti verdi, kişisel bakımlarına yardımcı oldu ve hayatlarını kolaylaştırıcı destekler sağladı.

Haberin devamını meb.gov.tr adresinden okuyabilirsiniz.

Kaynak: Milli Eğitim Bakanlığı